Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا کارگزاری فارابی از علم تا عمل! زیرا این کارگزاری با سامانه های معاملاتی خود توانسته است تا تحولی عظیم در معاملات آنلاین ایجاد نماید و با استفاده از این سامانه‌ها، ارتباط گیری مداومی با مشتریان داشته باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام چارت ایران، فارابیکسو، پلتفرمی است هوشمند که به واسطه آن آنلاین معامله انجام می شود و حتی می توان از دل آن ربات های معامله گری ایجاد کرد که محاسبات دقیقی ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگزاری فارابی هر آنچه برای رسیدن به سود بیشتر در بورس مورد نیاز است را برای سهامداران و مشتریان فراهم آورده است. سامانه های متعدد آن علاوه بر آن که بومی هستند، بر روی لپ تاپ، موبایل و تبلت قابل استفاده بوده و این موضوع نیز نشان از آن دارد که این کارگزاری علم و محاسبات را در عمل و تجربه بورسی درهم آمیخته و با ایجاد این سامانه ها، گوی سبقت را از رقبا ربوده است. 


معاملات هوشمند با کارگزاری فارابی

فارابیکسو را به گونه ای طراحی نموده اند که در یک نگاه بتوان امکانات رصد بازار را به دست آورد. سرعت در محاسبه و هوشمندی در معامله از جمله امکانات این سامانه معاملاتی است. همانطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می شود، جداول متعدد و نمودارهای مختلف وجود دارند و در صورت انتخاب می توان اطلاعات خام را به صورت تحلیلی نیز به دست آورد. این سامانه آنلاین است و لحظه به لحظه بازار را رصد می کند. 
اما برای ورود به بورس تحلیلی باید آموزش های لازم را به دست آورد. کارگزاری فارابی در این خصوص نیز تمام ابتکار خود را در آموزین به خرج داده است. از صفر تا بی نهایت بورس در آموزین فارابی نهفته است. آموزشهای متعدد و متنوع در حوزه بورس از این سامانه آموزشی محقق می شود. حتی به منظور ارتقاء دانش سهامداران و مشتریان، وبینارهای آموزشی نیز تهیه شده تا افراد بتوانند با دانش کافی برای سرمایه گذاری در بورس دست یابند. خلاقیتی که در این سامانه است، بخشی به نام خودآموزین است که می تواند بسیار کمک کار باشد. خودآموزی برای یادگیری بورسی که می تواند بدون حضور و به صورت آنلاین تمام نیازهای فرد را محقق سازد. در خودآموزین می توان تکنیکال کلاسیک و مدرن را آموخت و با انواع اطلاعات مورد نیاز در بورس آشنا شد. 

نکات پایانی

فارابیکسو سامانه معاملاتی کارگزاری فارابی است که معاملات در این کارگزاری فقط با این سامانه هوشمند انجام می شود و قابلیت اجرا در انواع وسایل مانند لپ تاپ، موبایل و تبلت را دارا می باشد. از این سامانه می توان در زمانهای معاملاتی بورس استفاده نمود. کارگزاری فارابی با داشتن صندوق یکم و دوم توانسته است تا نیازهای سرمایه گذاری مشتریان را دوچندان برآورد نماید. کارگزاری فارابی با ۵ امکان سوشیانت با ایجاد تغییرات فناوری اطلاعات، بورس ۲۴ با ارائه اخبار مهم بورسی، آموزین جهت ارائه آموزش های بورسی، صد تحلیل جهت ارائه سیگنال‌های خرید و جیبی مو برای پرداخت امن جامعیت جذب مشتریان را به خود اختصاص داده است. با کارگزاری فارابی جهت موفقیت در بورس همراه باشید و رصد بازار را با آن تجربه نمایید.

فیلترنویسی بورس یک ویژگی پرکاربرد و مهم بورس است که به معامله گران امکان اجرای استراتژی های آنها را می دهد. با استفاده از فیلترنویسی می توان نماد معاملاتی که انطباق بیشتری با استراتژی ما دارد را انتخاب نموده و به کسب درآمد بپردازیم. مسلم است که در میان انبوهی از نمادهای مختلف، یافتن نماد مناسب بدون داشتن ابزار عملیاتی کاری دشوار است. با استفاده از فیلترهای مختلف می توان نمادها را از نظر حجم معاملات، قیمت خرید و فروش، نمادهای در صف خرید و فروش، قیمت پایانی و بسیاری فاکتورهای دیگر ارزیابی و فیلتر نمود. آموزش  فیلترنویسی بورس یک ویژگی مهم است که سازمان بورس برای سهولت معامله گری کاربران فعال در بورس آن را ایجاد نموده است.

کاربرد فیلترنویسی بورس

استفاده از فیلترنویسی بورس در استراتژی نوسان گیری

دو تحلیل مهم بورسی شامل تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال توسط معامله گران زیادی مورد استفاده می گیرد. هر کدام از این تحلیل های بورسی بر اساس استراتژی معاملاتی مورد استفاده قرار گرفته و طرفداران و منتقدان زیادی دارد. استراتژی نوسان گیری جزو روش های پرطرفدار معامله گران برای کسب سود است. آموزش کامل فیلترنویسی بورس کاربرد زیادی در نوسان گیری دارد. معامله گران با انتخاب نمادهای مناسب برای سرمایه گذاری اقدام به خرید نموده و پس از رشد قیمت به اندازه مناسب اقدام به فروش سهام می نمایند. فیلترنویسی بورس با فیلتر نمادهای مناسب برای نوسان گیری کمک زیادی به معامله گران می نماید. این را در نظر بگیرید که فیلترنویسی علاوه بر نوسان گیری در تحلیل بنیادی نیز کاربرد زیادی دارد. تحلیلگران بنیادی با استفاده از فیلترهایی مانند قیمت، حجم معاملات و یا میزان سود در نظر گرفته شده برای هر سهم اقدام به ارزیابی نماد می نمایند.

    
فیلترهای پرکاربرد بورس

در مبحث آموزش کامل فیلترنویسی بورس هر فیلتر کاربرد ویژه ای دارد. بنابراین نمی توان گفت که کدام فیلتر بهتر از بقیه است. از جمله فیلترهای پرکاربرد بورس می توان فیلتر صف خرید، فیلتر صف فروش، فیلتر صف خرید، فیلترهای ورود و خروج پول حقیقی، فیلتر فروش قوی، فیلتر پیش بینی بازار، فیلتر حجم خرید، فیلتر سهم با حجم مبنای کم و فیلتر کف قیمت ماهیانه را نام برد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری فارابی بورس کارگزاری فارابی معامله گران نوسان گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، زبان پایتون را می‌توان زبانی آسان دانست و به همین خاطر نیز درصد بالایی از برنامه‌نویس‌های تازه کار آن را به عنوان نخستین زبان برنامه‌نویسی خود انتخاب می‌کنند. پایتون به عنوان زبانی همه منظوره توسعه داده شده است و محدوده به توسعه یک نوع خاص از نرم‌افزار نیست. کاربردهای پایتون به قدری گسترده است که می‌توان گفت تقریبا در بسیاری از زمینه‌ها از یادگیری ماشین تا ساخت وب سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورتی که شما هم به برنامه نویسی و توسعه پلتفرم‌های مختلف علاقه دارید، تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید. زیرا می‌خواهیم بررسی کنیم که برنامه نویسی پايتون چيست و انواع پلتفرم‌های ساخته شده به کمک پایتون چه ویژگی‌هایی دارند.

زبان برنامه نویسی پايتون چيست؟

در پایتون چه رازی وجود دارد که بسیاری از برنامه‌نویسان مشتاق یادگیری آن هستند؟ به طور کلی در دنیای برنامه‌نویسی، پایتون را می‌توان یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی دانست. برنامه نویسی پایتون با خصوصیاتی مانند شی گرایی، تفسیری، سطح بالا، حرفه‌ای و چند منظوره بودن زبانی در حال گسترش در دنیا است. خوب است بدانید که با به وجود آمدن پایتون، تحول عظیمی در دنیای برنامه نویسی توسعه برنامه‌های وب و طراحی بازی‌های رایانه‌ای به وجود آمد. این زبان از سال ۱۹۹۱ وارد دنیای برنامه نویسی شده و توسط خیدو فان رسوم طراحی شده و در سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه برنامه‌نویسان قرار گرفته است.

اصولا تعداد کلمات کلیدی در این زبان کم، ساده و قابل درک است و این موضوع باعث شده است تا پایتون موردتوجه کاربران تازه کار قرار بگیرد. این زبان برنامه نویسی پیچیدگی‌های سایر زبان‌ها را ندارد و به راحتی قابل استفاده است.

کاربردهای وسیع زبان پایتون چیست؟

اهمیت پايتون چيست و چه کاربردی دارد و معنی پايتون چيست؟ یکی از کاربردهای زبان برنامه‌نویسی پایتون مربوط به هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می‌باشد. با توجه به این مساله که پایتون زبانی ثابت و انعطاف‌پذیر است، برای درصد بالایی از پروژه‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی بهترین عملکرد را از خود به نمایش می‌گذارد. در واقع نرم افزار پایتون یکی از پرطرفدارترین زبان‌ها در بین متخصصان علوم داده‌ها به شمار می‌آید.

خوب است بدانید که هم اکنون کتابخانه‌های هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ‌های مختلفی برای زبان پایتون ایجاد شده‌اند و همین شرایط زمینه را برای پیشرفت هرچه بیشتر این زبان فراهم کرده است. در صورتی که تمایل به آشنایی با الفبای زبان پایتون را دارید، می‌توانید با مراجعه به صفحه آموزش پایتون به زبان ساده این زبان کاربردی برنامه‌نویسی را با متد آموزشی نوینی فرا بگیرید. در ادامه این بخش می‌خواهیم سایر کاربردهای پایتون را به شما معرفی کنیم.

اهمیت پایتون برای تجزیه و تحلیل داده چیست؟

شبیه به هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ، رشته تجزیه و تحلیل داده‌ها نیز به کمک برنامه نویسی پایتون با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت می‌باشد. در دورانی که ما بیشتر از هر زمان دیگری اطلاعات و داده‌های مختلف را ایجاد می‌کنیم، به افرادی نیاز خواهیم داشت که بتوانند آن‌ها را جمع‌آوری، ذخیره و سازمان‌دهی کنند. اساسا کاربرد پایتون در این زمینه بسیار سودمند است. این زبان ساده و انعطاف‌پذیر می‌تواند به‌ سادگی به منظور تجزیه و تحلیل داده‌ها به کار رود، حجم زیادی از اطلاعات را دریافت کند و وظایف تکرارشونده مرتبط را به انجام برساند.

کاربرد زبان پایتون در تجسم داده چیست؟

تجسم داده را می‌توان یکی از زمینه‌های در حال توسعه و محبوب دانست که خصوصیت متن باز بودن پایتون یک نقطه قوت برای آن در این زمینه به شمار می‌آید. چرا که پایتون کتابخانه گرافیکی وسیعی با خصوصیات متنوع دارد. چه بخواهید یک ارائه گرافیکی داشته باشید یا پلاتی تعاملی ایجاد کنید، کتابخانه‌ای برای پاسخگویی به نیازهای خود پیدا خواهید کرد. در حقیقت آن ‌قدر گزینه‌های مختلف در اختیار خواهید داشت که می‌توانید به بهترین شکل ممکن اطلاعات را به تصاویر معناداری تبدیل کنید.

جایگاه پایتون در برنامه نویسی نرم افزار چیست؟

به طور کلی شما با استفاده از پایتون هر نوع نرم افزاری را که بخواهید می‌توانید بسازید. اصولا این زبان چند کاره برای ایجاد و خواندن فایل‌ها، ایجاد API، GUI و دیگر اهداف مشابه مورد استفاده قرار می‌گیرد. چه بخواهید نرم‌افزار بلاکچین، اپلیکشین صوتی و تصویری یا برنامه‌های ماشین لرنینگ بسازید، زبان پایتون کمک فراوانی به شما خواهد کرد.

توسعه وب به لطف پایتون

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای پایتون مربوط به توسعه وب می‌شود. زیرا پایتون فریم ورک‌های مختلفی به منظور توسعه وب دارد که این مساله کار را برای برنامه‌نویسان بسیار راحت‌تر کرده است که از جمله آن‌ها می‌توانیم به Django، Pyramid و Flask اشاره کنیم.

چنین فریم ورک‌هایی برای ایجاد سایت‌ها و خدماتی مانند اسپاتیفای، ردیت و موزیلا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. کتابخانه‌ها و ماژول‌های وسیعی که همراه با فریم ورک‌های پایتون هستند، امکان دسترسی به پایگاه داده‌ها، مدیریت محتوا و همینطور به‌کارگیری داده‌ها را امکان‌پذیر کرده‌اند. با این تفاسیر اصلا جایی برای تعجب باقی نمی‌ماند که کاربردهای پایتون در زمینه توسعه وب تا این حد فراگیر است.

توسعه بازی با پایتون چگونه است؟

به طور کلی پایتون کاربردهای بسیاری در صنعت بازی‌سازی دارد. اگر چه در مقایسه با استانداردهای صنعت بازی‌سازی حال حاضر فاصله فراوانی دارد اما ساختن بازی‌های ساده با آن امکان‌پذیر است. به ‌ویژه اگر بخواهید نمونه اولیه بازی را به‌سرعت ایجاد کنید تا به سایر افراد نمایش دهید، می‌توانید از این زبان کمک بگیرید.

کاربرد پایتون در دنیای مالی چیست؟

کاربردهای پایتون در دنیای مالی زبان‌زد همه است و اغلب در زمینه تحلیل‌های کمی و کیفی به کار می‌رود. پایتون می‌تواند ابزار باارزشی در تعیین و پیش‌بینی روند قیمت دارایی‌ها و همچنین در خودکارسازی روند کار در منابع داده‌های مختلف باشد. به همین خاطر برای کار با حجم بالایی از داده‌ها و پردازش اطلاعات در صنعت مالی، بسیار مفید است. به همین علت افراد متخصص در این حوزه پایتون را به سایر زبان‌ها ترجیح می‌دهند.

بهترین روش‌ برای یادگیری زبان پایتون چیست؟

علاوه بر پرسش «پایتون چیست و چه کاربردی دارد» یکی از پرسش‌های پرتکرار دیگری که امکان دارد برای کاربران علاقه‌مند به یادگیری زبان python پیش آید این است که بهترین روش یادگیری پايتون چيست؟ به طور کلی بهترین متد برای یادگیری زبان پایتون به سبک یادگیری و همینطور ترجیحات شما بستگی دارد.

این روش‌ها شامل موارد زیر هستند:

می‌توانید با اصول پایتون مانند متغیرها، انواع داده‌ها، توابع، حلقه‌ها و عبارات شرطی شروع کنید. آموزش‌های آنلاین، پلتفرم‌های تعاملی و کتاب‌ها می‌توانند برای این مرحله اولیه موثر واقع شوند در دوره‌های آنلاین ساختار یافته که برای مبتدیان ارائه می‌شوند، ثبت ‌نام کنید وب‌سایت رسمی پایتون مستندات و آموزش‌های جامعی را به علاقه‌مندان ارائه می‌دهد که منابع عالی برای یادگیری عمیق زبان هستند برنامه‌نویسی یک مهارت عملی به شمار می‌آید بنابراین تمرین در آن بسیار مهم است. برنامه‌های کوچک بنویسید و روی تمرین‌های کدنویسی کار کرده تا درک خود را تقویت کنید و مهارت‌های حل مساله خود را ارتقا بدهید وقتی اصول اولیه را درک کردید، شروع به کار روی پروژه‌های کوچکی کنید که مورد علاقه شما هستند. پروژه‌های تمرینی به شما کمک می‌کند دانش خود را به کار ببرید و تجربه عملی کسب کنید با محلق شدن به انجمن‌های آنلاین، گروه‌های رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های کدنویسی مانند GitHub، می‌توانید با سایر کاربران و توسعه‌دهندگان بحث و تبادل نظر داشته باشید در جستجوی پروژه‌های پایتون منبع باز باشید و کد آن‌ها را بخوانید. مطالعه کدهای نوشته شده می‌تواند به شما کمک کند تا در رابطه با سبک‌های مختلف کدنویسی بیاموزید در چالش‌های کدنویسی در وب‌سایت‌هایی مثل LeetCode، HackerRank و CodeWars شرکت کرده تا مهارت‌های کدنویسی خود را تقویت کنید بعد از مدتی موضوعات پیشرفته‌تر پایتون مانند برنامه‌نویسی شی گرا، چارچوب‌های توسعه وب (مانند جنگو، فلاسک)، کتابخانه‌های تجزیه‌ و تحلیل داده‌ها (مانند NumPy، پانداها) و کتابخانه‌های یادگیری ماشین را بررسی کنید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • لوازم یدکی رنو
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد