Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@15:33:22 GMT

صف انتظار تماس‌های بورسی کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۴۷۸۹

صف انتظار تماس‌های بورسی کاهش یافت

کارگزاری فارابی با بیش از یک‌ میلیون مشتری در سراسر کشور، نخستین مرکز پاسخگویی ۲۴ ساعته بورس ایران را راه‌اندازی کرد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام کارگزاری فارابی، این مرکز با بهره‌مندی از نیروی انسانی آموزش دیده و خط مشی استفاده از ابزارهای تکنولوژیک، یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تماس و ارائه مشاوره بازار سرمایه ایران است که استانداردهای جدیدی را در این حوزه تعریف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۵۶۱، بدون بوق اشغال

مدیر معاملات آنلاین کارگزاری فارابی با اشاره به ویژگی‌های مرکز تماس جدید کارگزاری فارابی گفت: سامانه پاسخگویی تلفنی به مشتریان از طریق شماره ۱۵۶۱ تقریباً از ابتدای سال جاری بدون بوق اشغال در خدمت مشتریان است.

در فضای مجازی هم از طریق اینستاگرام، لینکدین، توییتر، ایمیل و... همکاران در مجموعه کارگزاری فارابی پاسخگوی سؤالات مشتریان هستند. ضمن اینکه در نظر داریم یک «تلفن قرمز» هم در شعب نصب شود که در مواقع لزوم، مشتریان از شعب به‌طور مستقیم با دفتر مرکزی ارتباط برقرار کنند.

سید احسان طباطبایی درباره ۲۴ ساعته شدن مرکز تماس ۱۵۶۱ افزود: قبلاً سامانه ۱۵۶۱ کارگزاری فارابی، ۱۲ ساعت در شبانه‌روز پاسخگوی مشتریان بود. حدود سه ماه پیش به فعالان بازار سرمایه وعده دادیم که تا پایان تابستان، فعالیت مرکز پاسخگویی به مشتریان در این کارگزاری به‌صورت ۲۴ ساعته و در هفت روز هفته خواهد شد.

هم‌زمان با پایان شهریور ماه، وعده کارگزاری فارابی محقق شد و مرکز پاسخگویی به مشتریان به‌صورت ۲۴ ساعته فعالیت خود را آغاز کرد.

وی با اشاره به حجم تماس‌های بالای این مرکز نیز تأکید کرد: به‌طور میانگین، در روزهای معاملاتی بیش از ۱۰ هزار تماس مشتریان پاسخ داده می‌شود که البته در روزهای غیر معاملاتی، حجم تماس‌ها کمتر از این میزان است؛ اما پیش‌بینی می‌شود با ۲۴ ساعته شدن زمان کاری این مرکز، تماس‌ها به لحاظ آماری بیشتر شود.

بهره‌مندی از ابزارهای هوش مصنوعی

طباطبایی یکی از مزایای مرکز تماس جدید کارگزاری فارابی را بهره‌مندی از ابزارهای هوش مصنوعی و رباتیک دانست و افزود: تعامل انسانی با مشتریان، اولویت کارگزاری فارابی است و مشتریان اصولاً در ارتباط با اپراتورهای انسانی، راحت‌تر به پاسخ سؤالات خود می‌رسند؛ بنابراین در مرحله اول، برای شناسایی مشتریان از هوش مصنوعی استفاده‌ شده و هدف نهایی این است که به‌زودی، با حفظ تعامل انسانی، پاسخگویی به‌صورت اتوماتیک انجام شود.

به گفته مدیر معاملات آنلاین کارگزاری فارابی بیشتر سؤالات مخاطبان مرکز تماس، مربوط به شرایط بازار و فروش سهام عدالت است. طباطبایی ضمن اشاره به حجم بالای پرسش‌ سهامداران عدالت درباره نحوه فروش سهام عدالت و چگونگی واریز وجه فروش و... تصریح کرد: ازآنجایی‌که سامانه سعدی (پرمخاطب‌ترین سامانه فروش سهام عدالت) متعلق به کارگزاری فارابی است، بخش قابل‌توجهی از زمان مشاوران صرف راهنمایی و ارائه پاسخ به مخاطبان سهام عدالت می‌شود.

ضمن اینکه با توجه به امکان ثبت‌نام برای دریافت کد بورسی و احراز هویت سجام از طریق کارگزاری فارابی بدون نیاز به مراجعه حضوری، سؤالاتی درباره نحوه خریدوفروش هم توسط افراد تازه‌وارد به بورس طرح می‌شود.

آن‌طور که طباطبایی توضیح می‌دهد، پاسخگویی به مشتریان در کارگزاری فارابی، قابل ‌مقایسه با سایر رقبا نیست و این سطح از خدمات در بازار سرمایه کشورمان بی‌سابقه است.

به گفته وی، کارگزاری فارابی حتی قبل از آنکه به‌صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی مشتریان باشد، خیلی بیشتر از سایر کارگزاری‌ها پاسخگوی سؤالات مشتریان بوده است. استقبال مشتریان از ۲۴ ساعته شدن مرکز تماس هم نشان از نیاز بازار سرمایه به خدمت‌رسانی شبانه‌روزی دارد.

ارائه خدمات احراز هویت غیرحضوری

وی راه‌اندازی خدمات احراز هویت غیرحضوری سجام و کارگزاری را خدمت جدیدی برای فعالان بازار سرمایه دانست و گفت: بعد از شیوع ویروس کرونا و مشکلات مراجعه حضوری، مردم تمایل بیشتری به دریافت خدمات غیرحضوری از جمله مشاوره تلفنی و آنلاین دارند.

کارگزاری فارابی هم با توجه به شرایط پیش‌آمده و با فراهم کردن امکان ثبت‌نام و احراز هویت آنلاین، فرصتی را در اختیار متقاضیان ورود به بورس قرارداد که تمام فرایند بورسی شدن را به‌طور غیرحضوری انجام دهند.

تمام این اقدامات حجم کاری مرکز تماس را افزایش داده است. البته با ۲۴ ساعته این مرکز، متقاضیان دریافت مشاوره‌های بورسی، ساده و سریع‌تر از قبل به پاسخ سؤالاتشان می‌رسند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری فارابی بورس کارگزاری فارابی بازار سرمایه سهام عدالت احراز هویت مرکز تماس ۲۴ ساعته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل

در حالی که انتظار می رود اپل، بزرگترین کاهش درآمد سه ماهه در بیش از یک سال گذشته را به دلیل کاهش فروش در بازار چین گزارش کند، این شرکت قصد دارد برای احیای فروش خود، هوش مصنوعی مولد را به آیفون اضافه کند.

به گزارش ایسنا، سهام اپل که مدت‌ها در وال استریت به عنوان یک سهام قوی شناخته می‌شد، در ماه‌های اخیر عملکرد ضعیفی نسبت به سایر شرکت‌های بزرگ فناوری داشته و تا به امروز بیش از ۱۰ درصد سقوط کرده است که ناشی از نگرانی‌ها در خصوص کندی عرضه خدمات هوش مصنوعی در محصولات این شرکت و احیای هواوی بوده که از زمان بازگشت پرقدرت خود، بخشی از سهم آیفون در بازار چین را ربوده است.

بنا بر گزارش شرکت مالی  LSEG، تحلیلگران پیش بینی کردند میانگین فروش آیفون که حدود نیمی از درآمد اپل را تشکیل می‌دهند، در سه ماه اول سال میلادی جاری، ۱۰.۴ درصد کاهش پیدا کرده است. این کاهش فروش اگر تائید شود، شدیدترین کاهش در بیش از سه سال گذشته خواهد بود.

تحلیلگران برآورد می‌کنند درآمد کل اپل در سه ماهه دوم که دوره از ژانویه تا مارس است، پنج درصد کاهش یافته است. این بزرگترین کاهش درآمد اپل از سه ماهه دسامبر سال ۲۰۲۲ خواهد بود که طی آن، درآمد این شرکت، ۵.۵ درصد سقوط کرده بود.

اپل در اوایل سال میلادی جاری، عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به مایکروسافت واگذار کرد و ارزش بازار این شرکت پس از کاهش قیمت سهامش، به ۲.۶۸ تریلیون دلار رسیده است، درآمد ضعیف و سقوط سهام، اپل را تحت فشار قرار داده تا پس از سال‌ها عدم تغییرات اساسی، گوشی پرچمدار خود را ارتقا دهد.

طبق گزارش بلومبرگ نیوز، اپل سرگرم مذاکره با شرکت OpenAI و گوگل برای افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد برای آیفون بوده که ممکن است در کنفرانس سالانه طراحان اپل در ژوئن، رونمایی شود.

تحلیلگران معتقدند یکپارچه شدن هوش مصنوعی، می‌تواند تقاضا برای سری بعدی آیفون را که انتظار می‌رود در پاییز معرفی شود، افزایش دهد.

در حالی که مدیران مایکروسافت، آلفابت، متا پلتفرم و سایر شرکت‌های بزرگ فناوری، درباره استراتژی‌های هوش مصنوعی خود در کنفرانس‌های گزارش‌های مالی سه ماهه صحبت کرده اند اما تیم کوک، مدیرعامل اپل، درباره برنامه‌های خود برای این فناوری نوظهور، کمتر صحبت کرده است.

افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی به آیفون، می‌تواند به اپل کمک کند بهتر با هواوی و سامسونگ الکترونیکس رقابت کند.

باقی کسب و کار سخت افزاری اپل هم با تقاضای ضعیف روبرو شده و پیش‌بینی شده است فروش آی‌پد و مک در سه ماهه مارس، به ترتیب ۱۱.۴ درصد و ۴.۳ درصد کاهش پیدا کرده باشد.

اپل اعلام کرده است که تمرکز خود را روی دستگاه‌هایی بیشتر می‌کند که ارتقای عمده‌ای نداشته‌اند. این شرکت در اواخر ماه میلادی جاری، میزبان رویدادی است که در آن انتظار می‌رود سری جدید آی‌پد رونمایی شود و طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این شرکت قصد دارد هر مدل مک را با پردازنده‌های M۴ سریع‌تر و متمرکز بر هوش مصنوعی، به‌روزرسانی کند.

بر اساس گزارش رویترز، انتظار می‌رود کسب و کار خدمات اپل که شامل درآمد حاصل از فروشگاه اپ استور و خدمات اشتراکی مانند اپل تی وی است، با رشد درآمد ۷.۷ درصدی، نقطه درخشان کسب و کار این شرکت باقی بماند.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • عبور از دژاووی بورسی